Älskar OS!

2009-07-30 / Livets gilla gång / 1 Comments

Snart är det OS, bara 6 månader till Vinter OS 2010.

Hittade en underbar film som säger allt om OS. Lite samma anda som sossarna “alla ska med”.

Read More

Bilfläkt

2009-07-29 / Livets gilla gång / 0 Comments

Jag har inte kunnat använda bilens kupéfläkt på länge. Det har luktat oren hund. Riktigt jäkla outhärdligt har det varit. Har varit tvunget att åka utan fläkt. Och även en vit bil kan blir riktigt varm, kan jag informera.

Tog tag i det idag och hittade ett gammalt råttbo i fläktfiltret. Nu är boet borta och allt är som det ska. Sköt när saker är “ur världen”.

Äckligt råttbo på fläktfiltret. Så ska det INTE vara!

Så här ska det se ut, rent och fint!

Read More

Bilder från målandet

2009-07-25 / Livets gilla gång / 0 Comments

Här är lite bilder från när vi målade stugan.

Read More

Heldag med målning

2009-07-16 / Livets gilla gång / 0 Comments

Idag gick vi ut vid 10.00 och började måla. Det flöt på rätt bra. Så kom Fredrik ner och hjälpte till, då gick det med rasande fart. Vi hann göra hela huset plus lillstugan klara före 14.00. Då kom Camillas mor, Becca och Emma ner. De hjälpte till med dasset och lite som inte kunde göras på storstugan på grund av solsken. Det var snart gjort.

Efter det blev det grill, för andra gången idag. Tidigare hade vi grillat hamburgare med brorsan. Till middag blev det brattbergare, korv, pommes, potatissallad, fetaostsallad m.m. och efterrätten bestod av jordgubbar och glass, chokladsås och grädde. Camillas mor tog även chansen att smaka jordgubbar och glass med finmald svartpeppar, eftersom alla sa att det var såååå gott. Hon verkade gilla det. Ingen annan hade eller ville prova dock. Busigt värre.

Read More

Måla stugan

2009-07-15 / Livets gilla gång / 0 Comments

Idag började vi faktiskt med målningen på allvar. Förhoppningen var att vi skulle vara några fler. Men det blev Camilla, Rebecca, Johanna och jag som målade. Johanna och David hade kommit ner tidigare och satt på bryggan och solade när vi kom ner, efter att ha varit in till stan på förmiddagen.

Vi ska fortsätta i morgon är det tänkt. Hoppas vädret håller sig bra.

malastugan-01

Read More

Ölandssemester

2009-07-14 / Livets gilla gång / 0 Comments

Fatal error: Call to undefined function wp_kses_attr_parse() in /home/lundberg/public_html/rickard/wp-includes/shortcodes.php on line 327