Västerås Cityfestival

2009-06-26 / Livets gilla gång / 0 Comments

Har varit hemma i Västerås sen i onsdags. Igår torsdag började Västerås Cityfestival så jag knatade runt och fotograferade lite förberedelser. Senare på torsdagen var vi ner och festivalade mer ordentligt. Det var RIX FM Festival i går så det var gratiskonsert. Bland andra såg vi Lili & Susie, Basic Elements, Kim (från Made in Sweden) och Robin Bengtsson (från Idol).

Fler bilder från Västerås Cityfestival.

Read More

Tvätta stugan

2009-06-24 / Livets gilla gång / 0 Comments

Vi ska ju måla om stugan. Då måste alla alger och allt mögel bort. Köpte ett medel som ska underlätta borttagningen. Jag testade lite och det fungerar rätt bra. Det är ett drygt göra. Men det måste ju bli gjort om vi ska måla. Och måla ska vi. Det kommer bli så bra när det är klart och då behöver det inte göras på många år.

Read More

Mer Midsommar

2009-06-23 / Livets gilla gång / 0 Comments

Det tog en hel del bilder under midsommar. Här kommer några fler.

Read More

Midsommardagen

2009-06-20 / Livets gilla gång / 4 Comments

Nu har vi haft party i stugan igen. Idag var det Jag, Camilla och 16 andra. Ett helt gäng. Som tur var så var det bara dåligt väder i början av dagen. Så vi kunde köra femkamp, grilla och ha det gott ute i solen på eftermiddagen.

Tack Mr. Svärfar för allt.

Read More

Midsommarafton

2009-06-19 / Livets gilla gång / 0 Comments

Precis som vanlig så blir midsommarafton inte som vi planerat. Denna gång dock lite utöver det vanliga.

Vi skulle vara jag, Camilla, David, Johanna, Magnus, Ramona och deras båda barn. Och det skulle vara solig och fint så vi kunde äta ute.

Som sagt så blev det inte så. Sol var önskat, men vi visste förstås att det skulle bli regn. Det har det alltid varit på midsommar, så länge jag kan minnas.

Lite mer utöver det vanliga var det tragiska bortfallet av folk. Ramona hade fått en operationstid med kort varsel. Så hon var inte kry. Johanna har legat på sjukan för typ kronisk huvudvärk. Summan blev att Ramona, Johanna och David inte kunde komma.

Där emot kom farfar ner och till vår stora förvåning kom Marie från Trollhättan. Så kalaset blev ändå ett kalas. Vi trängde in oss i stugan och det blev jättemysigt och trevligt.

For the record: Jag åt tre sillbitar och en liten bit silltårta.

Read More

Farstukvist

2009-06-17 / Livets gilla gång / 2 Comments

Brorsan är igång igen. Nu ska det byggas farstukvist. Vi kommit en bit än så länge.

Vi har borrat upp hål och satt dit rör för att gjuta stolpar. Tre säckar cement är uppblandade och har nu hällt i rören tillsammans med lite armering. Det kommer nog blir bra.

Det hela gick mycket smidigare än vi hade räknat med. Så vi hann till och med att spela lite golf i går (tisdag). Det var trevligt.

Read More

Musik

2009-06-10 / Livets gilla gång / 0 Comments

Har fått till en ny lite melodi. En gammal låt som arrats om och donats till. =)

Till mor

Read More

Resa bokad

2009-06-07 / Livets gilla gång / 1 Comments

Då har vi bokat resa till Kap Verde i december. Kommer bli helt rätt i vintermörkret.

Kap Verde

Kap Verde

Read More

Dop idag

2009-06-07 / Livets gilla gång / 0 Comments

Igår åkte vi ner till Trollhättan och övernattade hos svärfar.

Idag var det bara dop och hemfärd som gällde. Det blev en lång dag. Först världens längsta gudtjänst. Det enda jag var intresserad av vad dopet, resten kunde kvitta. Efter det var det mat. Riktigt gott var det. Sedan var det bara till att resa hem. Hade varit trevligt att stanna några dagar. Men så är det ibland.

Vi

Milla och Jag är redo att gå på dop.

Lovis

Micke, Marie och Lovis. Det var alltså Lovis som skulle döpas.

Read More

No more fotostudio

2009-06-06 / Livets gilla gång / 0 Comments

Nu har vi börjat flytta ur fotostudion. Har inte tid för den, så vi lägger ner. Problemet är bara var vi ska göra av alla saker. Bland annat är det tre stycken rullar på 2,75 meter. Vette sjutton var vi ska ha dem.

Vi fick börja med att rensa i vårt källarutrymme. Det var rätt god ordning där, men lite rens behövdes. Nu är det fullt igen, men möbler från studion.

I helgen blir det mest bilåkande. Vi åker till Trollhättan idag. Dop och hemresa imorgon. Blir kul att träffa götarna, men jobbigt att bara åka massa bil.

Btw, har åtta arbetsdagar kvar till semester! Skönt.

Read More