1:a advent

2008-11-30 / Livets gilla gång / 0 Comments

Idag är det ettste advent. Vi började som sig bör med frukost och tända första ljuset.

Lagom när affärerna öppnade åkte vi iväg till Hälla. Shoppade sådär lagom med julklappar.

IKEA
Fika på IKEA. Bra fik, njaaa.

Morsan och Göran var på shoppingtur till Västerås så vi sågs på IKEA och tog en fika.

Till icke lika sedvanlig adventsmiddag slog jag till och lagade kycklingfilé med ris och krämig pepparsås. Det är ju märkligt att vi inte lagar mer mat än vi gör hemma. Det blir ju så gott och där är ju så enkelt. Men i den stressiga vardagen blir det mycket färdigmat, inte så bra.

Teddy
En av de julklappar vi valde att inte köpa.
Read More

Foto

2008-11-29 / Livets gilla gång / 0 Comments

Idag hade vi fotojobb i studion. Blev ett gäng bra bilder. Lade upp ett par på whitestudio.se

Innan fotograferandet satt vi och slöande hemma. Var rätt skönt. Men ganska trist. Det var ju så tråkigt väder och så mörkt hela dagen.

Read More

Filosofisk stund

2008-11-26 / Livets gilla gång / 1 Comments

Jag satt och drömde mig bort i bilen på väg till jobbet här om dagen. Sist jag gjorde det var det en stenmur ivägen. Hur som helst.

Jag dryftade mitt filosofiska resonemang med Johan som är ett bra bollplank. Vet inte om vi hann komma fram till något. Men så här någonting lyder resonemanget.

Allt som existerar kan definieras.
Allt definieras via relativitet till något.
Existens är helt beroende av relativitet.

Resonemanget är extremt ofärdigt känner jag. Ett argument som kan försvårar tesen är att inget kan börja existera. Å andra sidan kan det ses som ett bevis för att inget någonsin har börjat existera. Alltså att allt funnits för evigt. Jag får sitta ner med nån djup person och resonera.

Read More

Första pris – Bordsfotboll

2008-11-21 / Livets gilla gång / 0 Comments
fotboll-2

Bordsfotboll hemma hos mig!

Idag hämtade vi ett stycke bordsfotboll. Camilla har vunnit det. =)

Asballt juh. Värsta “Friends” att ha ett sånt.

Read More

Fan vilken jävla värld vi lever i!

2008-11-21 / Livets gilla gång / 0 Comments

Det är väl ingen nyhet att många delar av världen är ett rent helvete. Men vissa delar av världen trodde jag var bättre än de är. Dagens exempel: Turkiet. Fucking HELL!

I turkiet är det inte tillåtet att vara homosexuell i försvaret. Bara det är ju så illa så det räcker, men det kommer mer!

Om man bli inkallad till försvaret och då meddelar att man är homosexuell. Då är det förstås inte så att de säger “ok och tack för meddelandet”. Nix. Det som krävs är att man bevisar att man faktiskt är homosexuell.

Det ända sättet att göra det på enligt turkiska försvaret är att spela in en video där ens ansikte tydligt syns samtidigt som man blir penetrerad av en annan man. Alltså. Skicka in en bögporrfilm med dig själv i huvudrollen så slipper du värnplikt.

(Detta enligt UR i P1)

Det är ju helt sjukt.

Förövrigt: Turkiet är ett kandidatland till EU. Glöm gemenskapen turkar!

Förövrigt 2: Det berättades om ett skämt inom homovärlden i turket.
“Vart hittar man den bästa bögporren i Turkiet.”
“Hos en överste i turkiska försvaret.”

Read More

Lokal lokal lokal

2008-11-18 / Livets gilla gång / 0 Comments

Vi är sugna på en fotostudiolokal som är högra i tak.

Dessvärre har vi ett avtal som sträcker sig till september nästa år på vår nyvarande lokal. Det verkar som hyresvärden vägrar bryta kontaktet tidigare. Skit!

Det blir dyrt med dubbla hyror. Vi får se hur det går, ser inte så ljust ut just nu. :/

Read More

Reboot Arboga

2008-11-17 / Livets gilla gång / 0 Comments

Satt och väntade på tåget strax efter fem på måndagseftermiddagen. Då var det visst någon som bestämde sig för att starta om Arboga. Allt blev helt svart på bara en sekund. Allt slocknade, hus, affärer, gatlampor, tågstationen, allt. Efter två minuter (typ som en en pc-omstart) började staden vakna igen.

Intressant var det. Snacka om att det är mörkt ute. Och snacka om att man tar belysningen förgivet. Det var rätt intressant att sitta och slippa se någonting. Det var ju kolsvart. Inte en strimma ljus någonstans. Fräckt.

Read More

LCHF

2008-11-16 / Livets gilla gång / 1 Comments

Efter att ha sett Kalla Fakta ikväll så bestämde jag mig för att testa LCHF. Har läst en del om det förut och det låter inte helt korkat. Kul att prova om jag går upp eller ner i vikt och om jag blir mer eller mindre sötsugen osv.

Vägde mig på mit WiiFit idag och ska hålla koll på vikten där igenom. För skjuter vikten i höjden så lägger jag nog av. =) Och enligt BMI ska jag ner typ 10 Kg eller växa 12 cm på längden.

Startvikt. 84,2 kg.

Häng med för nu kör vi!

- “Älskling, var är smöret!?”

Read More

Fotomässa!

2008-11-12 / Livets gilla gång / 0 Comments

I helgen är det fotomässa i Älvsjö!

Det är ett fullspäckat program. Skulle vilja gå alla tre dagarna, men vi kommer åka på lördag bara.

På fredag ska vi kolla på en ny lokal till fotostudion. Den är lite större, lite dyrare, men den ligger mitt i centrum! Hoppas den är bra.

Read More

Internetberoende = sjukdom

2008-11-11 / Livets gilla gång / 0 Comments

Internetberoende är något som troligen kommer klassas som en sjukdom, i Kina. Psykologer i Kina jämställer internetberoende med spelberoende och alkoholism.

Det första jag gjorde när jag hörde denna uppgift var att vika upp macbookskärmen och blogga om det. Jag tror inte internetberoende kan klassas som en sjukdom, lika lite som mat- eller luftberoende kan det.

Read More