Dagen som var

2008-06-30 / Livets gilla gång / 1 Comments
Foppatofflor

SVERGIE! Mina snygga Foppatofflor.

Idag vaknade jag för ovanligheten i Västerås. Det blev en slapparmorgon. Efter slappet drog vi iväg till hälla Jag köpte ett par Sverige-Crocs (foppatofflor i gul och blå). De är asläckra.

Efter det skulle vi till Apoteket vid Hälla. Där ligger även Plantagen. Vi flanerade in där. Och flanerade ut med 10 smultronplantor till stugan. Vi har nu satt dem i en kruka här i stugan. Sitter där (här) nu. Skönt att vara tillbaka!

Efter plantagen var det K-rauta som stod på tur. Vi hade köpt svart färg till husknutarna. Kändes lite väl radikalt, så vi bytte till vitt. Ok då, vi köpte fel! Väl där tog vi med en grindstolpe och lite grovbetong. Så när det blir väder (är det blir det ju varje dag) så ska det gjutas ny grindstolpe.

På eftermiddagen lämnade vi Västerås och regn och rusk bakom oss och kom till den soliga Solhöjden i Reutersberg. Underbart!

Smultron

Var är alla bären?
Read More

Hemma på besök

2008-06-29 / Fotografering / 2 Comments
Jag

Här är jag på Swedbank Park i Västerås
Är hemma på besök idag. Skulle fotografera VSKs hemmamatch. Shit vilken match. 7-1 till VSK. Vilken målfest. Bortsett från resultatet så var även spelet väldigt bra. Pra passningsspel och snygga mål.
Jag tog förstås en väldans massa bilder på matchen mellan VSK Fotboll och Gröndals IK. Här kan du kolla på lite bilder från matchen som var i Swedbank Park i Västerås.
Jag var lite tidigare på dagen förbi Camilla på hennes jobb. Då lade jag märke till en sak jag blev lite fundersam över. Tog en bild på det:
Media Markt

Vad FAN tittar dom på för kanaler på Media Markt?
Read More

Min nya idol!

2008-06-28 / Livets gilla gång / 2 Comments

Jag vill starta band. Har just funnit min största förebild.

“I is more stronger than Darth Vapour….” hahaha

Read More

Var är våra möbler?

2008-06-28 / Livets gilla gång / 0 Comments

Var är alla möbler? Bara en soffa kvar!

Bara soffa

Allt borta bara ett RENT golv kvar!
Read More

Arboga Meet 2008

2008-06-28 / Livets gilla gång / 0 Comments

Idag var det Arboga meet också. Arboga meet är typ som Power meet i Västerås. Alltså en på tok för stor mängd med amerikanska bilar i samma stad.

Jag plåtade hur som helt lite i regnet. Det var rätt inte mycket folk ute i regnet, men jag såg inga sura miner bland de som ändå var där.

Svartlila

Snajsigt tak hörru!
Fet grill

Värsta feta grillen på den bilen då!
Mattsvart

Min favvo, en mattsvart bullig sak. Schyst underbett!
Read More

Kanalens Dag i Arboga

2008-06-28 / Livets gilla gång / 0 Comments

Var på Kanalens Dag idag. Farsan ringde och frågade om jag skulle dit, han ville ha bilder. Hade inte tänkt åka dit, men gjorde det i alla fall. Det var rätt kass. Inget för mig i alla fall.

Jag plankade, ofrivilligt, in på området. Det kostade visst 30 kr märkte jag när jag gick där ifrån. Det var det verkligen inte värt. En marknad där man kunde köpa saker och massa små ångbåtar som låg längs kajkanten. Varför ska jag betala för det?

Här i stugan är det regn och åska. Trist väder. Har i och för sig massa att göra inne också. Kanske kan få det gjort. Vi få se.

Små båtar

Köp dig en båt, stor eller liten.
Ålandsskuta

En stort skepp från Åland på besök.
Ångbåt

Sveriges skönaste ångbåt. En ombyggd kanot.
Read More

Räddarriddaren

2008-06-27 / Livets gilla gång / 2 Comments

Donade lite här i stugan. Ställde undan saker från i midsomras och sådär. När jag ställde in ett bord i garaget hörde jag ett konstigt ljud. Det lät inte bekant.

Efter att ha fånget 8-9 möss och råttor så ville jag inte tro att det skulle vara ytterligare än. Rycktet om massmördaren i Reutersberg borde gått fram tycker jag.

Jag ställde ner bordet och kollade mig omkring. Där. En fågelunge. Inne i garaget. Den försökte förgäves ta sig igenom fönstret. En egenskap fåglar i allmänhet inte besitter. Så icke denna heller.

Hur skulle jag göra nu. Försökte med det jag alltid brukar börja med. Tala den till lugn. Det gick inte så bra. Tog ett kvastskaft och försökte putta upp föntret. Det gick inte heller. Viste inte om det ens skulle gå att öppna fönstret.

Gick istället fram och försökte ta fåglen med handen för att ta ut den genom garagedörren. Den fick panik och skrek. Den var nog lite dålig på svenska språket tror jag och jag kunde inte heller vissla den till lugn.

Men då såg jag det. Aha. Det var en kedja som höll fast fönstret. Jag släppte upp den. Gick tillbaka och tog mitt kvasskaft igen.

Å vad lycklig den lilla fjäderbollen blev. Han flög ut i det fria. Och har ingen orm ätit upp honom så lever han lycklig än idag.

Read More

Soft, men Fotoprickenjobb.

2008-06-26 / Livets gilla gång / 2 Comments

Har softat idag. Inte gjort ett dugg, som onda tungor skulle uttryckt det.

Fastnade framför datorn i morse och lade upp ett forum till kameraväskan.se. Sen blev jag fast där hela dagen. Så kan det gå.

Är sugen på att pysa till Parken Zoo och fota lite nya djurbilder. Det är ju också jobb, nu för tiden.

Jag fick en liten nytändning efter vi var och kollade på fotostudion. Ska bli kul att börja jobba med den!

Read More

Fotostudio

2008-06-24 / Livets gilla gång / 0 Comments

Jag och Camilla var och kollade på en lokal idag. Fotopricken tänkte öppna fotostudio nämligen. Vi bestämde oss för att hyra lokalen. Den var typ precis vad vi hade tänkt. Källarlokal på 40 kvm helt vitmålad med tillgång til dusch och toa. Riktigt bra.

1 september drar vi igång. Då ska det inredas och fixas. Det blir väl lite modellfoto för svensexor och möhippor och andra som vill. Sen ska vi ha lokalen till lite produktfoto och sånt.

Read More

Trams

2008-06-24 / Livets gilla gång / 1 Comments

Read More