Direktsänd TV

2008-01-31 / Livets gilla gång / 0 Comments

Idag ska jag filma direktsänd Nät-TV. Det är Arboga Kommun som för första gången ska sända Kommunfullmäktigt Live på sin hemsida. Det ska bli intressant att se hur det går och höra alla reaktioner efteråt. Vi kör med en kamera och den sköter jag. Inte göra fel, inte göra fel, inte göra fel… =)

Read More

Sicket hålligång

2008-01-30 / Livets gilla gång / 0 Comments

Idag har jag kört stenhårt i lägenheten. Tog sovmorgon och kom igång runt 13:00 efter jag skjutsat Camilla till jobbet. Jag har plockat ur lådor, hängt upp lampor, rensat och ordnat i källaren, ställt ner saker i källaren, åkt tre vändor till återbruket. Ujuj. Nu tänkte jag slappa lite. Får se hur det går med den saken.

Fick lite beröm jag kan skryta med. =) Mannen som bland annat gjort filmerna G och Rasmus på luffen gillade en låt jag gjort. Låten ska vara med i en film ett företag i Stockholm håller på med.

Read More

Kommit igång med pendling

2008-01-29 / Livets gilla gång / 0 Comments

Äntligen har jag kommit igång med pendligen. Nu har jag inte missat tåget på nåra gånger. =)

Vi har massor kvar här hemma att fixa. Shit vad det finns att göra alltås. Har ledigt i morgon. Ska se vad jag orkar och hinner. Något extremt possitivt är att jag fick reda på i morse att återbruket (vilket i Västerås är flera stycken – vi har två stycken bara 5 min bort) har öppet varje dag, även söndag. I Arboga var det ju riktigt dåliga öppettider.  Giller Västerås – mer och mer.

Read More

En halvbra pendlare

2008-01-28 / Livets gilla gång / 0 Comments

Köpte pendarkort igår, söndag. Så idag skulle jag pendla för första gången. Var rätt säker på att tåget gick 20 eller 25 över åtta. Runt 8:11 parkerade jag cykeln. Kollade på avgångstavlan. 8:10 gick tåget till Arboga. Lyckat! Nästa tåg 10:10.

Så bra pendlare är jag. Hoppas det går bättre i morgon.

Read More

FLYTTADE!

2008-01-25 / Livets gilla gång / 0 Comments

Idag börjar livet i Västerås. Nu har vi flyttat. Det blev tre lass med släp. Skönt som skit att kommit iväg. Men det är mycket här hemma att fixa. Ojoj.. Men nu är TVkanaler och Internet fixat. Så nu är jag lugnare =)

 Hörs senare!

Read More

Mer flyttfix

2008-01-23 / Livets gilla gång / 0 Comments

Nu har vi fått ett lass med möbler bortkört. Det var saker vi skulle slänga. Av en händelse frågade jag en på jobbet och det kom fram att en ungdom skulle flytta hemifrån och en annan också behövde möbler. Så de var här och hämtade allt. Sköönt. Då slapp vi slänga.

Vi har dock åkt två svängar till miljöstationen och slängt grejer. Sen har vi kört vårt piano till en som ska låna det.

Det skönaste är att vi tog en sväng förbi Bilisten och skulle kolla om det fanns någon kärra ledig. De hade sitt största flyttsläp ledigt så vi bokade ett dygn. Underbart. Då har vi två släp att köra med. Det blir perfekt.

Read More

Mer flyttnytt

2008-01-23 / Livets gilla gång / 0 Comments

Ringde till måleribolaget som håller på med vår lägenhet idag. Målaren är färdig. Allt är målat och alla tapeter häner uppe. Det som är kvar är att snickaren ska dit och sätta upp massa saker och sedan ska städningen göras.

Det lät inte som han jag pratade med ville lova att det skulle bli klart denna veckan. Så jag förklarade läget. Att vi måste börja flytta på fredag för att hinna ur och städa gamla lägenheter. Han skulle kolla upp och återkomma.

Han ringde och att fixat allt så att lägenheter är städad och klar på fredag eftermiddag. Vi tänkte åka över någongång vid lunch på fredag och kolla hur det går. För hoppningsvis kan vi smyga in med lite grejer då. Annars kör vi på fredagkväll och lördag.

Read More

Flyttnytt på nytt

2008-01-21 / Livets gilla gång / 0 Comments

Camilla ringde precis. Hon var i lägenheten en sväng efter jobbet. De har tapetserat halva lägenheten nu. Hoppet tänds att de ska bli klara. Vi har ju bestämt att vi börjar flytta på fredag oavsett. Men nu verkar det ju som de kommer vara klara. Skönt!

Read More

Flyttfakta

2008-01-16 / Livets gilla gång / 0 Comments

Igår var jag över till Västerås för jag hade ett möte. Passade på att kolla in i lägenheten. Målaren var där så jag snackade lite med honom. Han verkade (dessvärre) coollugn. Han frågade om jag hade fått något datum. Det datum vi hade pratat om tidigare var 21/1 så jag sa det och han tyckte att ja, det ordnar sig.

Jag har i alla fall planerat flytt till den 25-26/1. Har fått tag på kärra och har flytthjälp. Det känns rätt lugnt. Nu är det ända problemet flyttstäd. Vi tänkte ju hyra in städfirma, men det är dyrt. Jag undrar just hur mycket priserna har gått upp efter man får dra av städhjälp i deklaration.

Här är lite bilder från läget just nu i lägenheten.

lagenheten-1.jpg

lagenheten-1-2.jpg

 

Read More

Vanlig dag

2008-01-14 / Livets gilla gång / 0 Comments

Idag har det varit typ en helt vanlig dag. Förutom att jag glömde bort personalmötet. Jaja, sånt kan hända.

Jag och johan var ute på en 1 timmes promenad efter lunch och därför glömde jag att vi hade möte. Men jag hade redan haft ett möte på morgonen och skulle ha ett till på eftermiddagen så det känns som det kan räcka.

Ska på ett möte i Västerås imorgon. Tänkte passa på och åka förbi lägenheten och kolla lite. Kanske ta nån bild över hur det går för dem.

Read More